Over mij

Marina Reijns

Ik ben klinisch psycholoog (incl kinder en jeugd) met BIG-nummer 69049825925 en psychotherapeut (incl. kinder en jeugd) met BIG-nummer 89049825916.

Ik woon op het Friese platteland in een kleine boerderij met vier lieve katten, prachtige Friese paarden, die ook af en toe helpen bij traumatherapie, en een nog steeds ondeugende Mechelaar.

Ik ben lid van Nederlands Instituut voor psychologen (NIP); Vereniging EMDR Nederland (VEN) en Nederlandse vereniging voor psychotherapie (NVP).Vanwege mijn thuispraktijk ben ik lid van de  (landelijke Vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP).

Expertise & Ervaring

Ik werk ruim 30 jaar in de (kinder- en jeugd)psychiatrie. De eerste 20 jaar in het brede veld van de algemene kinder- en jeugdpsychiatrie zowel in de klinische, dag-klinische en poliklinische setting. De laatste 12 jaar werk ik in een Psychotraumacentrum met vroeg getraumatiseerde jeugdigen en volwassenen. Ik heb me gespecialiseerd in ind. psychotherapie en traumabehandeling (ook met paarden).

Ik heb expertise opgebouwd in het begrijpen van jongeren en gezinsdynamieken. Dit betekent dat ik niet alleen de jongeren, maar ook de ouders kan ondersteunen. Daarnaast voer ik psychologisch onderzoeken uit; vooral neuropsychologisch onderzoek en persoonlijkheidsonderzoek is mijn stokpaardje.

Meer over welke behandelingen ik aanbied
30+
Jaar ervaring
700+
Cliënten geholpen

Deskundigheidsbevordering

Ik verzorg al meer dan 20 jaar onderwijs op het brede terrein van de psychopathologie en diagnostiek bij jeugd en volwassenen….

Meer over Deskundigheidsbevordering
Contact

Vrijblijvend kennis maken

Kennis maken